Tendințe în design interior 2019

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare an aduce noi trenduri în designul interior care să se integreze perfect în povestea casei sau a afacerii dumneavoastră. 2019 vine cu noi patternuri, culori și materiale, dar și cu elemente vintage transpuse în contemporan, gata să transforme orice spațiu într-unul de vis. Citiți mai departe care sunt trendurile anului 2019 și descoperiți ce vi se potrivește.

Plantele devin unul din elementele ce nu trebuie să lipsească din designul interior al anul 2019. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine, fie că este vorba de plante grandioase așezate într-un colț al încăperii pentru a oferi vitalitate spațiului, fie că este vorba de tapet cu pattern cu frunze. Odată cu adoptarea acestui trend vine și responsabilitatea de a oferi plantei condițiile de care are nevoie. De aceea, plasarea acesteia trebuie făcută și în funcție de lumină, căldură și umiditate.

 


https://www.sherwin-williams.com/homeowners/inspiration/gallery/interior-rooms/living-room

Optimizarea spațiului ia o amploare din ce în ce mai mare, atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Dacă până acum designul interior se limita la a decora pereții și ceea ce se află între aceștia, în anul 2019 tavanul devine un nou loc de desfășurare creativă. Singura regulă ce ar trebui respectată este cea de 60-30-10, însă este alegerea fiecăruia dacă acesta va avea culoarea dominantă a conceptului sau va fi cel care va fura privirea prin accentul de culoare. Suntem obișnuiți ca spațiul multi-funcțional să fie specific spațiilor limitate, însă acest fapt nu mai este valabil în anul 2019. Puteți combina funcționalitățile unei încăperi după propriile gusturi și nevoi.

Culorile îndrăznețe își fac loc în trendurile anului 2019. Acestea se pot regăsi în patternuri florale sau geometrice, în mobilier și decorațiuni. Albastru, portocaliu, roșu sau verde sunt doar câteva din sugestiile specialiștilor pentru a face orice spațiu să prindă viață. Pentru un design interior uniform, culorile puternice folosite drept culori de bază sau de accent, trebuie compensate cu nuanțe neutre precum gri sau alb.


http://essentialhome.eu/blog/home-decor-ideas-palm-springs-inspired-wallpaper-patterns/

Un trend ce este poate cel care oferă cel mai mult individualitate unui spațiu este utilizarea elementelor artizanale. În 2019, în designul interior se sugerează integrarea decorațiunilor realizate de artiști locali care reușesc să surprindă cel mai bine specificul fiecărei zone și să îl ancoreze în contemporan în cele mai creative moduri.

Nimic nu face un loc mai special decât componentele artizanale unicat.

Dacă doriți să integrați în spațiul dumneavoastră un trend sau o idee personală, nu ezitați să ne contactați. Împreună putem găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.