Living Coral în amenajările interioare

De ani de zile Pantone reușește să influențeze industrii precum fashion, graphic design, design interior și multe altele, prin declararea culorii fiecărui an. În 2019, trendul este Living Coral, un roz vibrant dar totuși delicat, care să inspire la creativitate, sociabilitate și optimism. În continuare veți găsi câteva idei și sugestii despre cum îl puteți integra în casa dumneavoastră.

Folosirea coraiului în designul interior poate părea problematică în primă fază, însă există soluții și pentru cei curajoși și pentru cei mai puțin curajoși. Ce este cel mai important de reținut este că o culoare nu trebuie în mod necesar să fie introdusă integral de la început într-un spațiu, ci poate apărea treptat prin elemente de decor mici care, în timp, să creeze un tot unitar.

 


https://www.independent.ie/life/home-garden/interiors/living-coral-this-punchy-shade-of-peach-is-pantones-colour-of-the-year-37813067.html

Doriți un dormitor care să aibă o atmosferă calmă, dar totuși să fie colorat? Coraiul ar putea fi soluția perfectă pentru asta, chit că este integrat în decorațiuni precum vaze, lustre și rame foto, sau prin mobilier și draperii. Astfel camera va avea un efect odihnitor și totuși revigorant.

Casă de oameni creativi? Fiți siguri că în biroul de lucru nu lipsește coraiul sau portocaliul. Din punct de vedere psihologic, se consideră că ridică nivelul de creativitate și optimism. Spor la lucru!

Cu toții cunoaștem bucătăriile albe și monotone, însă de ce să nu adăugăm un strop de culoare care să ne binedispună? Veselă, șervete de bucătărie sau față de masă corai, iar bucătăria poate să prindă viață.

Cafeaua de dimineață parcă altfel alunecă atunci când ceva frumos ne bucură ochii.


https://www.independent.ie/life/home-garden/interiors/living-coral-this-punchy-shade-of-peach-is-pantones-colour-of-the-year-37813067.html

Coralul, combinat cu nuanțe pale precum albul sau griul, cu efecte metalice sau culori puternice, își poate găsi locul în orice casă. Dacă vă place să fiți în trend sau pur și simplu iubiți coraiul, împreună putem găsi designul magic potrivit spațiului dumneavoastră.